Alkatrész importálás

Cégünk alapítása óta szinte kizárólag csak Beretta és Riello márkájú készülékekkel foglalkozik, és 2012 óta a gyártó Riello S.p.A. (Jelenleg Carrier) anyacéggel kötött szerződés értelmében közvetlenül importáljuk és értékesítjük a készülékekhez való gyári alkatrészeket.

Beretta

A Beretta története 1950 szeptemberében indult.
A vállalat már a kezdeti időszakban kiemelkedett szakértelmével, minőségével és termékeinek megbízhatóságával. Néhány év elteltével a Beretta az első helyre emelkedett a lakossági fűtés szektorban. Az erős know how-ra és a kezdeti folyamatos növekedésére támaszkodva, 1969-ben a vállalat elkezdte a lakossági fűtésre alkalmas kazánok kifejlesztését és gyártását.
A változó stratégiai gondolkodás alapja egy teljesen a fejlesztésekre szánt korszak volt, melynek célja, hogy a kazán működése megfeleljen a végfelhasználók nagyobb kényelmének és mindenekelőtt a nagyobb megtakarításának. A cég, Beretta márkanévvel ekkor indította el a gázolajjal és kerozinnal működő családi kazán termékének gyártását és forgalmazását.
1973-ban indult el a második legfontosabb irányváltoztatás: Olaszországban a Beretta gyártotta az első fali gázkazánt.
Cégünk a márka magyarországi átszervezése után lett kiemelt Márkaszerviz, illetve Szerviz Központ. Ezek alapján cégünk nagy szakértelemmel és alkatrész bázissal rendelkezik, és mi szolgáljuk ki az adott régiót és a partnerszervizeket alkatrészekkel, melyeket közvetlenül a gyártótól importálunk.

Mint Szervizközpont természetesen jogosultak vagyunk beüzemelésre és szervizelésre, illetve a Beretta termékekkel kapcsolatos garanciális problémákkal és szervizeléssel összefüggésben lévő ügyek intézésére illetve közbenjárására.

A Beretta termékek után a piacon egyedülálló módon 2 év teljes körű garancia jár, a beüzemeléstől kezdődően. A garancia érvényesítéséhez mindenképpen hivatalos Beretta Márkaszerviz által szükséges üzembe helyeztetni a készüléket, azaz az első indítást és a kalibrálást nekik kell végezni. Ezt követően pecséttel igazolják a garanciajegyen ennek megtörténtét, tartanak Önöknek egy rövid tájékoztatást a készülék kezeléséről és a garanciális tudnivalókról.

Riello burners

A Riello tüzelőberendezések jövője szigorúan megfelel minden vonatkozó irányelvnek, technológiának és a szennyezőanyag-kibocsátás csökkentési illetve az
energiatakarékossági kezdeményezések felé orientálódik.
A Riello különösen érzékenyen és teljes körültekintéssel kezeli ezeket a problémákat, különösen 1992 óta, mikor is az év első alacsony káros anyag kibocsátású égő bevezetésre került
a piacra. Mivel ez fontos lépés volt, azóta a vállalat új anyagok
keresésével, tesztelésével folyamatosan fejlettebb égő fejek kifejlesztésén dolgozik és ma már olyan termékeket kínálnak, amelyek tiszteletben tartják a legszűkebb környezetvédelmi
előírásokat mind európai és világméretű szinten valamint az új alternatív üzemanyagok által kínált lehetőségeket.

Cégünk 2012-óta kizárólagosan importálja a berendezésekhez szükséges alkatrészeket és látja el az egész országot. Emellett természetesen márkaszerviz tevékenységet is végez Budapest és Pest megye területén, de ha szükséges az egész országban.